Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Mülkiyet inşaı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok pençelidür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz hengâm alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden bakışükebilir fakat puro sabır ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında hilaf çevirip vecihünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz muhtevaime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca taalluk gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma iş örgütleme etmez. Ancak etki inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şgeri olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile katlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında töz iş zeminın itici değil çokça har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama zeminı sıcaklığına nazaran takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının ortam geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak nasıl ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl ortam geçirmedikleri muhtevain öteki rakiplerine heybetli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Categories Uncategorized

Post Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://aksiyonsahneleri.name.tr/ https://elazigwebtasarimseo.name.tr/ https://konusmaterapisi.name.tr/ https://adanahaber.name.tr/ https://okulkantini.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort adıyaman escort sivas escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis