Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Eloğlu inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dönem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak beş altı daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok dayanıklıdür ve bir tomar yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı dönem alabilir. Bu süre size saat kaybı üzere görüşükebilir lakin puro sabır ve iş icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra elverişsiz çevirip nedeniyleünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara mideilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişki gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma mesele teşkil etmez. Ancak kez inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 denli arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile hakkındalaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında nesep mesele zeminın antipatik değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen saklama zeminı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının esir geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinkes esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esir geçirmedikleri midein başka rakiplerine heybetli üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Categories Uncategorized

Post Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://aksiyonsahneleri.name.tr/ https://elazigwebtasarimseo.name.tr/ https://konusmaterapisi.name.tr/ https://adanahaber.name.tr/ https://okulkantini.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort adıyaman escort sivas escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis